Нов Завет

1 Тимотеј 5:20 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Оние што грешат, искарај ги јавно, па и другите да извлечат поука.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 5

Преглед 1 Тимотеј 5:20 во контекст