Нов Завет

1 Тимотеј 4:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Оваа порака е веродостојна и заслужува целосна доверба.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 4

Преглед 1 Тимотеј 4:9 во контекст