Нов Завет

1 Тимотеј 1:7 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сакаат да бидат учители на Мојсеевиот Закон, а не го разбираат ниту она што го зборуваат, ниту пак она што го тврдат со толкава самоувереност!

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:7 во контекст