Нов Завет

1 Тимотеј 1:5 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Целта на нашето предупредување е тамошните христијани да научат да сакаат искрено и од се срце, да имаат чиста совест и искрена вера.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:5 во контекст