Нов Завет

1 Тимотеј 1:19 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

да бидеш верен и да имаш чиста совест. Некои луѓе доживеаја бродолом во својата вера, бидејќи не си ја слушаа совеста.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:19 во контекст