Нов Завет

1 Тимотеј 1:16 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Но токму заради тоа Бог се смилува над мене и преку мојот пример покажа колку Исус Христос е трпелив со нас грешните. Така и други луѓе ќе сфатат дека и тие можат да поверуваат во Него и да добијат вечен живот.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:16 во контекст