Нов Завет

1 Тимотеј 1:15 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

„Исус Христос дојде на овој свет за да ги спаси грешните.“ Оваа вистина сите треба да ја прифатиме со целосна доверба. Јас сум најголемиот грешник од сите!

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:15 во контекст