Нов Завет

1 Тимотеј 1:14 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Каква огромна благонаклоност покажа нашиот Господ спрема мене! Целосно ме исполни со вера и љубов каква што има Исус Христос.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:14 во контекст