Нов Завет

1 Солунјаните 5:3 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Кога луѓето од овој свет ќе си мислат: „Сега сме мирни и безбедни“, тогаш неочекувано ќе им дојде уништувањето, како кога породилни болки и доаѓаат на жена што треба да роди. Тоа неминовно ќе им се случи.

Прочитајте целосна глава 1 Солунјаните 5

Преглед 1 Солунјаните 5:3 во контекст