Нов Завет

1 Солунјаните 3:1 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Веќе не можевме да издржиме. Решивме само ние да останеме во Атина,

Прочитајте целосна глава 1 Солунјаните 3

Преглед 1 Солунјаните 3:1 во контекст