Нов Завет

1 Петар 2:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

За ова во Светото Писмо Бог вели: „Еве, ќе поставам во Ерусалим Камен-темелник, одбран и скапоцен; кој ќе поверува во Него, никогаш нема да се разочара.“

Прочитајте целосна глава 1 Петар 2

Преглед 1 Петар 2:6 во контекст