Нов Завет

1 Петар 2:5 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сега и вие како живи камења сте вградени во еден духовен дом, за да бидете свето свештенство, да принесувате духовни жртви прифатливи за Бог, заради Исус Христос.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 2

Преглед 1 Петар 2:5 во контекст