Нов Завет

1 Петар 2:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Дојдете кај Исус Христос. Тој е Живиот Камен, Кој, навистина од луѓето беше отфрлен, но Бог го одбра и за Него е скапоцен.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 2

Преглед 1 Петар 2:4 во контекст