Нов Завет

1 Петар 2:25 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Талкавте како залутани овци. Но сега се вративте кај Пастирот, кај Оној што се грижи за вашите души.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 2

Преглед 1 Петар 2:25 во контекст