Нов Завет

1 Петар 2:24 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ги зеде нашите гревови врз себе, на крстот, за да бидеме мртви за гревот, и да почнеме да живееме за праведноста. Тој доби рани за да бидете вие здрави.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 2

Преглед 1 Петар 2:24 во контекст