Нов Завет

1 Петар 2:19 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Вредно е во Божјите очи ако од обѕири спрема Него трпеливо поднесувате страдања на кои сте неправедно изложени.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 2

Преглед 1 Петар 2:19 во контекст