Нов Завет

1 Коринтјаните 7:30 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Наскоро ќе биде неважно дали сте живееле во тага или во радост, дали сте имале имот или не,

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 7

Преглед 1 Коринтјаните 7:30 во контекст