Нов Завет

1 Коринтјаните 1:7 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сега, додека нестрпливо го чекате повторното доаѓање на нашиот Господ Исус Христос, не ви недостасува никаква духовна дарба.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 1

Преглед 1 Коринтјаните 1:7 во контекст