Нов Завет

1 Коринтјаните 1:27 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Напротив, Бог ги одбра оние што овој свет ги смета за прости, за да ги посрамоти оние што се сметаат за мудри. Бог ги одбра оние што во овој свет се немоќни, за да ги посрамоти моќниците.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 1

Преглед 1 Коринтјаните 1:27 во контекст