Нов Завет

1 Коринтјаните 1:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

До Божјата црква во Коринт, до вас, кои Бог ве повика да бидете Негов свет народ и ве направи свети преку Исус Христос, и вас, и сите христијани насекаде, сите што го повикуваат името на Исус Христос, нивни и наш Господ.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 1

Преглед 1 Коринтјаните 1:2 во контекст