Нов Завет

1 Јован 4:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Оној што не ги сака луѓето докажува дека не Го познава Бога, бидејќи Бог е љубов.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 4

Преглед 1 Јован 4:8 во контекст