Нов Завет

1 Јован 4:7 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Драги мои, треба да се сакаме еден со друг, бидејќи љубовта доаѓа од Бог. Секој што ги сака луѓето докажува дека е Божјо чедо и дека Го познава Бога.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 4

Преглед 1 Јован 4:7 во контекст