Нов Завет

1 Јован 4:21 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Христос ни даде ваква заповед: Тој што Го сака Бога, треба да ги сака и христијаните околу себе.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 4

Преглед 1 Јован 4:21 во контекст