Нов Завет

1 Јован 4:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Вака ќе проверите дали некој во себе го има Божјиот Дух: ако проповеда дека Исус Христос дојде во човечко тело, тој е од Бога.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 4

Преглед 1 Јован 4:2 во контекст