Нов Завет

1 Јован 3:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Секој што прави грев, го прекршува Божјиот Закон, зашто гревот е токму тоа: прекршување на Законот.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 3

Преглед 1 Јован 3:4 во контекст