Нов Завет

1 Јован 2:23 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Секој што не го прифаќа Синот покажува дека не го прифаќа ни Таткото. А секој што го признава Синот во исто време Го признава и Таткото.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 2

Преглед 1 Јован 2:23 во контекст