Нов Завет

1 Јован 1:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ако тврдиме дека не грешиме, самите се лажеме и одбиваме да ја прифатиме вистината.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 1

Преглед 1 Јован 1:8 во контекст