Стар Завет

Нов Завет

Захарија 2:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ете, ангелот кој зборуваше со мене стоеше неподвижно, а друг му излезе во пресрет

Прочитајте целосна глава Захарија 2

Преглед Захарија 2:3 во контекст