Стар Завет

Нов Завет

Втзакон. (5 Moj.) 9:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Кога поминаа четириесет денови и четириесет ноќи, Господ ми даде две камени плочи - плочи на Заветот.

Прочитајте целосна глава Втзакон. (5 Moj.) 9

Преглед Втзакон. (5 Moj.) 9:11 во контекст