Стар Завет

Нов Завет

Втзакон. (5 Moj.) 8:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Кој те хранеше во пустината со мана, непозната на твоите татковци, за да те смири и за да те испита па да бидеш среќен на крај.

Прочитајте целосна глава Втзакон. (5 Moj.) 8

Преглед Втзакон. (5 Moj.) 8:16 во контекст