Стар Завет

Нов Завет

Втзакон. (5 Moj.) 32:23 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сите неволји ќе се навалат на нив, Своите стрели ќе ги истрошам врз нив.

Прочитајте целосна глава Втзакон. (5 Moj.) 32

Преглед Втзакон. (5 Moj.) 32:23 во контекст