Стар Завет

Нов Завет

Втзакон. (5 Moj.) 28:30 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ќе се ожениш за жена, но друг ќе ја има. Ќе изградиш куќа, но не ќе живееш во неа. Ќе засадуваш лозје, но нема да го береш.

Прочитајте целосна глава Втзакон. (5 Moj.) 28

Преглед Втзакон. (5 Moj.) 28:30 во контекст