Стар Завет

Нов Завет

Втзакон. (5 Moj.) 23:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Нека престојува со тебе во твојата средина, во местото што ќе го избере во еден од твоите градови, каде ќе му се допадне.

Прочитајте целосна глава Втзакон. (5 Moj.) 23

Преглед Втзакон. (5 Moj.) 23:16 во контекст