Стар Завет

Нов Завет

Втзакон. (5 Moj.) 1:35 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

‘Ниеден единствен од овие луѓе, од ова опако поколение, не ќе ја види оваа добра земја за која се заколнав дека ќе им ја дадам на вашите татковци.

Прочитајте целосна глава Втзакон. (5 Moj.) 1

Преглед Втзакон. (5 Moj.) 1:35 во контекст