Стар Завет

Нов Завет

Судии 7:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А другиот му одговори: „Не е тоа друго туку мечот на Гедеона, синот Јоасов, Израелец. Бог му ги предаде во рацете Мадијамците и сиот логор.”

Прочитајте целосна глава Судии 7

Преглед Судии 7:14 во контекст