Стар Завет

Нов Завет

Судии 20:43 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Така го опколија Венијамина и, гонејќи го без здивнување, го уништија до Гаваја на источната страна.

Прочитајте целосна глава Судии 20

Преглед Судии 20:43 во контекст