Стар Завет

Нов Завет

Судии 17:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Левитот се согласи да остане кај него, и младиот човек му беше како еден од синовите.

Прочитајте целосна глава Судии 17

Преглед Судии 17:11 во контекст