Стар Завет

Нов Завет

Судии 13:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господ го послуша Маноја, и Господовиот Ангел дојде пак кај жената додека седеше во полето. Маној, нејзиниот маж, не беше покрај неа.

Прочитајте целосна глава Судии 13

Преглед Судии 13:9 во контекст