Стар Завет

Нов Завет

Судии 12:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

тие му велеа: „Ајде, речи: Шиболет!” (клас). Тој велеше: „Сиболет,” зашто не можеше да изговори добро. Тогаш тие го фаќаа и го погубуваа при Јорданските Плиткости. Така загинаа четириесет и две илјади луѓе од Ефремовото племе.

Прочитајте целосна глава Судии 12

Преглед Судии 12:6 во контекст