Стар Завет

Нов Завет

Софонија 3:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Говорев: ‘Бој се само од Мене прими ја поправката’ и не ќе биде истребено неговото живеалиште и нема да го најде злото, што Јас го подготвив за него. Но тие брзо ги расипаа сите свои дела.

Прочитајте целосна глава Софонија 3

Преглед Софонија 3:7 во контекст