Стар Завет

Нов Завет

Софонија 3:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во оној ден не ќе се срамиш од сите свои постапки, со кои грешеше против Мене, зашто ќе ги отстранам од сред тебе твоите горди фалба?ии; и веќе не ќе се возвишуваш на Мојата Света Гора,

Прочитајте целосна глава Софонија 3

Преглед Софонија 3:11 во контекст