Стар Завет

Нов Завет

Рут 3:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И слезе на гумното и направи сè како што и повели свекрвата.

Прочитајте целосна глава Рут 3

Преглед Рут 3:6 во контекст