Стар Завет

Нов Завет

Рут 2:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Свекрвата ја праша: „Каде доприбираше денес? Каде работеше? Нека биде благословен оној кој погледна на тебе!” Тогаш таа и раскажа на свекрвата кај кого работела и рече: „Човекот кај кого работев денес се вика Воз.”

Прочитајте целосна глава Рут 2

Преглед Рут 2:19 во контекст