Стар Завет

Нов Завет

Рут 2:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И така дособираше сè до вечерта, па тогаш го очукаа она што го имаше доприбрано: беше околу една ефа јачмен.

Прочитајте целосна глава Рут 2

Преглед Рут 2:17 во контекст