Стар Завет

Нов Завет

Рут 1:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Каде ќе умреш ти, ќе умрам и јас, каде ќе те погребаат тебе, ќе ме погребаат и мене. Господ нека ми врати со секакво зло и со неволја ако ме оддели нешто од тебе освен смртта.”

Прочитајте целосна глава Рут 1

Преглед Рут 1:17 во контекст