Стар Завет

Нов Завет

Рут 1:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И и рекоа: „Не! Ние ќе дојдеме со тебе, при твојот народ.”

Прочитајте целосна глава Рут 1

Преглед Рут 1:10 во контекст