Стар Завет

Нов Завет

Проповедник 9:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но во него се најде мудар сиромав, кој го спаси градот со својата мудрост, а после никој не си спомнуваше за тој човек.

Прочитајте целосна глава Проповедник 9

Преглед Проповедник 9:15 во контекст