Стар Завет

Нов Завет

Проповедник 8:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И грешникот што прави зло, и стопати живее долго, јас сепак знам дека ќе бидат среќни оние кои се бојат од Бога, зашто се бојат од Него.

Прочитајте целосна глава Проповедник 8

Преглед Проповедник 8:12 во контекст