Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 4:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Забите ти се како стадо на остригани овци, кога се враќаат од капење: одат две по две како близначки и ниедна не е осамена.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 4

Преглед П.надпесн. 4:2 во контекст