Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 3:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И така, ќе станам и ќе го оптрчам градот, по улиците и раскрсниците, ќе го барам оној, кого го љуби мојата душа: го барав, но не го најдов.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 3

Преглед П.надпесн. 3:2 во контекст